Ние сме лидери во проектирање, изградба и одржување на соларни централи клуч на рака

Ние сме лидери во проектирање, изградба и одржување на соларни централи клуч на рака

Визија

Како една од водечките европски инвестициски и инженерски компании во областа на обновливите извори на енергија, нашата визија е да обезбедиме поеколошка електрична енергија и да придонесеме за побрзо ублажување на климатските промени.

Мисија

Нашата мисија е да понудиме најквалитетни инженерски решенија при проектирање, изградба и одржување на фотоволтаични системи со користење на најсовремени, високотехнолошки панели. Водени од нашето искуство и професионализам, ние се стремиме да го постигнеме најдоброто и постојано се подобруваме себеси преку спроведување на истражување и развој.

пред 13 години

На 15 април 2011 година, првата сопствена фотоволтаична централа на SMART ENERGY GROUP во село Раковсково од 2 MWp беше поврзана со енергетскиот систем на земјата и започна со производство на електрична енергија за бугарскиот пазар.

Нашите партнери

Референци

Клиентите за нашата компанија

Им благодариме на SMART SOLAR - EOOD за покажаниот висок професионализам, користење на нови технологии во областа на сончевата енергија. Ценовната политика на компанијата е доволно флексибилна. Понудата што ја обезбеди компанијата беше многу поповолна од другите конкуренти на пазарот. Сите рокови беа испочитувани.

ДОО „СМАРТ ЕНЕРЏИ УКР“ 03067, Украина,
Киев 4 Гарматна ул.

Услугите на SMART SOLAR ги искористивме за изградба на фотоволтаична централа во Шламин, Германија, со моќност од 10 MW, во периодот мај - јули 2021 година. SMART SOLAR ја изврши работата совршено, како по квалитет, така и од временска рамка, според условите на договорот. SMART SOLAR нуди најконкурентни цени за услуги и е целосно фер партнер.  

SPR Enegie GmbH
Norddeich 3, 25924 Rodenäs, Deutschland

Посебна благодарност до SMART SOLAR - EOOD, Софија. Во периодот на нашата заедничка работа, компанијата се покажа како доверлив партнер, совршено исполнувајќи ги задачите што и беа доделени за извршување на градежно-монтажни активности на нашиот проект за изградба на фотоволтаична централа.

BELECTRIC GmbH Wadenbrunner Str.
10 97509 Колицхајм Германија

Компанијата во бројки

МОНТИРАНИ ФОТОВОЛТАЧНИ МОДУЛИ
1 +
РЕАЛИЗИРАН FEC клуч на рака
1 MW+
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
1 +

Формулар за контакт

Формулар за контакт BG