ПРОИЗВОДСТВО НА МОДУЛИ ЗА
ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ

Smart Enegry Group

Smart Energy Group, която е създадена в България през 2009 г., работи в сектора на слънчевата енергия със своите инвеститори, инженерни услуги и идентичности на местни производители на слънчеви панели. С изключение на офисите на Smart Energy, които се планира да отворят в Италия и Холандия за кратко време, Smart Energy има офиси в Турция, България, Румъния, Гърция, Швейцария, Украйна и Германия.

Чрез инвестиции  24 MW в България, 8 MW в Румъния, 6 MW в Гърция и 69 MW в Турция, Smart Energy постави подписа си за над 100 MW локален и глобален оперативен проект за слънчева енергия. Със своето техническо консултантско ноу-хау за повече от 350 проекта и с повече от 2000 MW опит за инсталиране на GES, Smart Energy продължава да изпълнява много проекти както в Турция, така и в световен мащаб. Smart Energy произвежда слънчеви модули от ново поколение и последна технология, включително Mono / Poly, PERC, черен силиций, двойно стъкло, Bifacial, MBB, Big Cell и Half-Cut Cell в Gebze, Турция.

С увеличаването на общия годишен производствен капацитет до 1000 MW от март 2019 г., Smart Energy изнася произведените си вътрешни слънчеви модули за Германия, Испания, Италия, Украйна и Австрия. В допълнение, Smart Energy може също така бързо да доставя модулите, произведени в Турция, до световните клиенти чрез своя склад в Кьолн.