Производтсво на фотоволтаични панели

Фотоволтаични панели - Smart Solar Technologies

Smart Solar Technologies, една от водещите европейски интегрирани компании за слънчева енергия, работеща в областта на зелените технологии.  Ние сме лидер в проектирането, изграждането и поддръжката на фотоволтаични централи до ключ и производство на фотоволтаични модули.

Основана през 2014 г. и със седалище в Истанбул, Smart Solar Technologies оперира от представителствата си в Турция, България, Германия и Украйна. Производствената ни база е разположена на площ от 23 500 м2 в Гебзе Коджаели, Турция.

Произвеждаме високоефективни фотоволтаични слънчеви панели на базата на кристални силициеви клетки за използване в полеви и покривни соларни инсталации.

Най-високите стандарти за качество се гарантират както при производството на стандартни, така и на стъкло-стъкло соларни панели чрез използването на технологиите Multi Busbar, PERC, Half Cut Cell и Bi-Facial cell на нашите най-съвременни автоматични производствени линии. Заводът ни за производство на модули е разположен в Коджаели, Турция, на 23 500 кв. м закрита площ и има годишен капацитет от 1 200 MW.

Нашата визия

Като една от водещите инвестиционни и инженерингови компании в областта на възобновяемата енергия, нашата визия е придържайки се към оптимални инженерни решения, да създадем фирмена култура, която да предоставя най-добрите услуги на нашите клиенти и инвеститори.

Нашата мисия

Да реализираме растеж, който създава въздействие в сектора на слънчевата енергия чрез диференциране, да осигурим непрекъснато корпоративно развитие, като отчитаме ценностите на заинтересованите страни, да подкрепяме икономическото развитие, като допринасяме за вътрешното производство, да създаваме стойност за света с цел зелено бъдеще.