ЗА НАС

Ние сме лидери во дизајнот и изградбата на фотоволтаични постројки за Југоисточна Европа со клуч на рака

Smart Solar е дел од SMART ENERGY GROUP - група водечки компании во областа на изградба и производство на електрична енергија од обновливи извори на енергија, како и производител на фотоволтаични панели.

Технички консултации

За Smart Solar, од суштинско значење е клиентите да ја добијат најдобрата услуга и првиот чекор на услугата е техничка консултација со нивниот стручен тим и знаење од областа на сончевата енергија.

Инженеринг

Smart Solar е компанија која разбира колку е критична секоја фаза на инвестирање во соларна енергија, од дизајн до избор на материјали, од изградба до поврзување и пуштање во работа.

Логистика

Искуството на Smart Solar овозможува испорака на сите производи и услуги потребни за проектот под најдобри услови и потребните логистички организации.

Градба

Smart Solar е познат по извршувањето на најефикасните и најквалитетните работи во областа на подготовка, инфраструктура, изградба, инсталација, пуштање во работа на системот и прифаќање на најтешкиот терен, дури и при најнеповолни услови.

Работење и одржување

Smart Solar обезбедува услуги за работа и одржување на централата, каде што процесите на изградба и имплементација се спроведуваат во согласност со барањата на клиентите.

Финансирање

Smart Solar ги поддржува своите клиенти во процесот на планирање на инвестицијата и подготовка на детални финансиски прогнози кои ќе бидат презентирани пред банките и финансиските институции.

Формулар за контакт

Формулар за контакт BG