ЗА НАС

Ние сме лидер в проектирането и изграждането на фотоволтаични централи до ключ за Югоизточна Европа

Смарт Солар е част от СМАРТ ЕНЕРДЖИ ГРУП – група от водещи компании в областта на изграждането и производството на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, както и производител на фотоволтаични панели.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Техническа консултация

За Smart Solar е от съществено значение клиентите да получат най-доброто обслужване и първата стъпка от услугата е техническата консултация със своя експертен екип и познания в областта на слънчевата енергия.

Инженеринг

Smart Solar е компания, която е наясно колко критичен е всеки етап от инвестициите в слънчева енергия, от проектирането до избора на материали, от строителството до свързването и пускането в експлоатация.

Логистика

Опитът на Smart Solar позволява доставката на всички продукти и услуги, необходими за проекта, при най-добрите условия и необходимите логистични организации.

Строителство

Smart Solar е известна с изпълнението на най-ефективните и висококачествени работи в областта на подготовката, инфраструктурата, строителството, монтажа, пускане в експлоатация на системата и приемане на най-трудния терен, дори и при най-неблагоприятните условия.

Експлоатация и поддръжка

Smart Solar предоставя услуги за експлоатация и поддръжка на електроцентралите, където процесите на изграждане и прилагане се извършват в съответствие с изисканията на клиентите.

Финансиране

Smart Solar подкрепя своите клиенти в процеса на планиране на инвестицията и изготвяне на подробни финансови прогнози, които ще бъдат представени на банки и финансови институции.