Phono Solar в списъка на Tier1 на Bloomberg NEF за нова поредна година

За нова поредна година фoтоволтаичните модули Phono solar намират своето място в списъка с Tier 1 на Bloomberg NEF. С надеждността на продуктовите характеристики, стабилността на финансовото състояние и отличната репутация на марката, Phono Solar отново беше награден като Tier 1 Списък на доставчиците на фотоволтаични модули от Bloomberg New Energy Finance (BNEF), световноизвестна изследователска организация. Phono Solar е в списъка за девет поредни години.

Списъкът Tier 1 на BNEF е система за оценка на доставчиците на фотоволтаични модули на световния пазар, която се основава на цялостното представяне на най-големите производители на фотоволтаични модули от Bloomberg New Energy Finance. Тя има за цел да направи прозрачно разграничение между стотиците предприятия за фотоволтаични модули в световен мащаб. Bloomberg New Energy Finance (BNEF) е една от най-достоверните изследователски институции на трети страни на световния пазар на нова енергия. Благодарение на строгия си механизъм за подбор, списъкът Tier 1 отдавна се счита за най-надеждните референтни данни за анализ на конкурентоспособността на фотоволтаичните предприятия и е широко признат от международните финансови институции като важна основа за извършване на кредитни операции.

Като водещ световен производител на фотоволтаични модули, Phono Solar е класирана в списъка Tier 1 за девет последователни години от 2014 г. насам, което означава, че силата на доверието към Phono Solar в глобалната финансова сфера и също така представлява нейното признание на световния пазар.

Освен това Phono Solar е носител и на множество международни отличия, включително PVEL Top Performer. В продължение на десетилетия Phono Solar се ангажира да предоставя на клиентите високоефективни и висококачествени диференцирани фотоволтаични продукти, които са широко предпочитани от световния основен пазар. Досега Phono Solar е предоставила продукти и услуги за фотоволтаични модули на клиенти в повече от 70 страни и региони по света. Бизнесът на компанията се разпростира в на основните соларни пазари в Германия, САЩ, Япония, Бразилия, Чили, Чехия, Индия и др.

Като една от водещите марки фотоволтаични панели с финансова стойност в индустрията, Phono Solar ще настоява за научни и технологични иновации, ще засилва усилията в областта на научноизследователската и развойната дейност, постоянно ще печели признание в професионалните области, твърдо ще извежда стойността на марката “Стабилност, надеждност и устойчивост”, ще предоставя висококачествени продукти и услуги на все повече клиенти и ще има голям принос за екологичното и нисковъглеродно развитие на световната икономика.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Контактна форма

Contact Form BG